Vilkår for bruk

Ved å bruke nettstedet uten begrensninger godtar du følgende bruksvilkår. Vennligst les disse vilkårene nøye før du bruker denne nettsiden. Disse vilkårene kan endres når som helst ved å oppdatere dette innlegget. Følgelig vil slike endringer være bindende for deg, og du bør besøke denne siden med jevne mellomrom for å se de gjeldende bruksvilkårene som gjelder for deg.

Informasjonen gitt av norskdrommesprak.com (heretter referert til som «nettstedet») er av generell karakter og utgjør ikke profesjonell rådgivning. Innholdet i disse tjenestene leveres som en tjeneste. All informasjon er «som den er» uten garanti av noe slag, uttrykkelig, underforstått eller lovfestet. Denne ansvarsfraskrivelsen inkluderer, men er ikke begrenset til, alle garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og ikke-krenkelse. Selv om vi bestreber oss på å gi nøyaktig informasjon, gir vi ingen representasjoner, garantier eller garantier med hensyn til nøyaktigheten eller fullstendigheten av informasjon gitt av norskdrommesprak.com. Informasjon gitt av norskdrommesprak.com kan endres, korrigeres eller modifiseres når som helst uten varsel. norskdrommesprak.com er ikke ansvarlig for den generelle informasjonen på nettstedet.

Informasjonen og dataene på nettstedet er kun informative. Besøkende bruker norskdrommesprak.com innhold på egen risiko. Denne nettsiden er ikke ansvarlig for nøyaktigheten, tilstrekkeligheten eller nytten av informasjon publisert eller gjort tilgjengelig på denne nettsiden. Under ingen omstendigheter skal norskdrommesprak.com være ansvarlig overfor noen tredjepart for skader som oppstår som følge av bruk eller utilgjengelighet av innholdet, enten det er i kontrakt, erstatningsrett eller annen juridisk teori.

norskdrommesprak.com kan inneholde informasjon om sykdom, diagnose eller behandling. Ikke all informasjon om din personlige situasjon er tilgjengelig. Innholdet er ikke diagnostisk og erstatter ikke et legebesøk.

norskdrommesprak.com gir informasjon på dette nettstedet kun for forbrukerinformasjonsformål. norskdrommesprak.com er ikke produsenten eller selgeren av produktene beskrevet på denne siden. norskdrommesprak.com støtter ikke noen produkter, tjenester, leverandører eller leverandører oppført i lenkede artikler eller annonser. norskdrommesprak.com garanterer ikke at produktbeskrivelser eller annet nettstedinnhold er nøyaktig, fullstendig, pålitelig, oppdatert eller feilfri.

Ved å bruke disse tjenestene godtar du å bruke dem på egen risiko, inkludert kostnadene for nødvendig vedlikehold eller reparasjon av utstyr som brukes i forbindelse med tjenestene.

Vår tjeneste lar deg legge ut, lenke til, lagre, dele og gjøre tilgjengelig viss informasjon, tekst, grafikk, videoer eller annet materiale («innhold»). Du er ansvarlig for innholdet som legges ut på eller gjennom tjenesten, inkludert dets lovlighet, nøyaktighet og hensiktsmessighet.

Ved å sende inn innhold til eller gjennom tjenesten, representerer og garanterer du at (i) du eier og/eller har rett til å bruke innholdet og gir oss rettighetene og lisensene som er angitt nedenfor; Vilkår og (ii) publisering av innhold på eller gjennom tjenesten vil ikke krenke personvernet, publisiteten, opphavsretten, kontraktsmessige eller andre rettigheter til noen person eller enhet. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ulovlige kontoer.

Du beholder alle rettigheter til innhold som legges ut, overføres eller vises på eller gjennom tjenesten og er ansvarlig for å beskytte disse rettighetene. Vi er ikke ansvarlige for innhold som er lagt ut av deg eller tredjeparter på eller gjennom tjenesten. Men hvis du sender inn innhold gjennom tjenesten, gir du oss rett og lisens til å bruke, modifisere, offentlig utføre, offentlig vise, reprodusere og distribuere slikt innhold gjennom og gjennom tjenesten. Du godtar at lisensen din til oss inkluderer retten til å dele innholdet ditt med andre brukere av tjenesten som kan bruke innholdet ditt i samsvar med disse vilkårene.

I bytte mot delvis tilgang til våre tjenester og bruk av innholdet, godtar du at norskdrommesprak.com ikke vil være ansvarlig overfor deg for noen avgjørelser, handlinger eller utelatelser du gjør i forbindelse med innholdet. Hvis du er misfornøyd med tjenestene våre eller deres innhold (inkludert disse vilkårene og betingelsene), er ditt eneste og eksklusive rettsmiddel å slutte å bruke tjenestene våre.

Hvis du har spørsmål om disse vilkårene for bruk, vennligst kontakt oss.