Skriv til os

Hallo!

Jeg er glad for at du har besøkt bloggen min og er interessert i muligheten for å publisere en artikkel. Ta deg tid til å lese hele siden, som tydelig forklarer retningslinjene våre, innsendingsprosessen og innholdet vi godtar.

Jeg foreslår å publisere en artikkel om et interessant emne på nettstedet mitt. For å gi leserne en god og nyttig artikkel anbefaler vi at du setter deg inn i publikasjonens regler før du bestiller publikasjonen.

Utgivelseskrav:

 1. Unikhet: Artikkelen må være 100 % original og ikke tidligere publisert noe sted. Plagiat er ikke tillatt. Jeg vil ikke legge ut noe som tidligere har vært lagt ut andre steder.
 2. Lengde: Lengden på artikkelen må være minst 1200-1500 ord. Jeg forbeholder meg retten til å endre meldingen når som helst.
 3. Bilder: Bilder, grafer, tabeller etc. skal legges ved. I denne artikkelen. Du kan også legge til legitimasjon til den primære ressursen. Du kan kun bruke opphavsrettsfrie bilder på Pixabay.
 4. Innholdskvalitet: Artikkelen må være av høy kvalitet og sendes til Grammarly og Hemingway for å sikre at teksten er grammatisk korrekt og lesbar.
 5. Presentasjon: Jeg håper du kan skrive en artikkel riktig med overskrifter (store bokstaver) og lenker. Alle artikler må sendes inn i docs.google.com-format med publiserbar HTML.
 6. Emne: Temaet for artiklene må være relatert til bloggen min.
 7. Timing: Det er ingen frist, men jeg forventer at du skriver i tide og holder kommunikasjonen åpen.

I dette tilfellet kan ikke artikkelen godtas for publisering:

 1. Artikler som bryter loven kan villede eller skade leserens helse (kasinoer, narkotika, voldelig innhold osv.). Hvis jeg ikke anser innholdet eller emnet i artikkelen som egnet for publisering, har jeg rett til å nekte publisering.
 2. Hvis artikkelen er kopiert fra en annen nettside (tvetydig innhold).

Hvordan skriver jeg om meg selv?

Send en e-post til [email protected]

For å skrive et brev:

 1. Hva slags virksomhet er du og hvordan ser nettsiden din ut?
 2. Emne og kort beskrivelse av den publiserte artikkelen.
 3. Hvis du vil legge til lenker, vennligst spesifiser alle mållenkene du vil inkludere (URL og ankertekst for hver lenke) (maksimalt 1-2 lenker per artikkel).
 4. Gi eksempler på andre tidligere publiserte artikler.

Pris- og informasjonsvilkår er tilgjengelig på forespørsel.

Jeg venter på brevet ditt.