Personvernerklæring

Hvem vi er?

Nettadresse: https://norskdrommesprak.com.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn besøkendes IP-adresse og nettleserinformasjon for å hjelpe med å identifisere spam, samt informasjonen som vises i kommentarskjemaet.

En anonym streng (også kjent som en hash) generert fra e-postadressen din kan sendes til Gravatar for å bekrefte din bruk av tjenesten. Gravatars personvernerklæring finner du her: https://automattic.com/privacy/. Når kommentaren din er godkjent, vil profilbildet ditt vises offentlig ved siden av kommentaren din.

LUKKET

Når du laster opp bilder til Internett, unngå å laste opp bilder med innebygd plasseringsinformasjon (GPS EXIF). Besøkende kan laste ned disse bildene fra nettstedet og få plasseringsinformasjon fra dem.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på siden, kan navnet ditt, e-postadressen og nettstedet ditt bli lagret i informasjonskapsler. Dette er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å skrive inn informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene er gyldige i ett år.

Hvis du har en konto og besøker denne nettsiden, opprettes en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Den inneholder ingen personlige data og slettes når nettleseren lukkes.

Når du logger på kontoen din på nettstedet, plasserer vi også forskjellige informasjonskapsler for å lagre kontoinformasjon og vise dine preferanser. Innloggingsinformasjonskapsler lagres i to dager og informasjonskapsler for visningsinnstillinger lagres i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil tilgangen din være gyldig i to uker. Når du logger ut av kontoen din, slettes informasjonskapsler for pålogging.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, lagrer nettleseren din en annen informasjonskapsel. Denne informasjonskapselen inneholder ikke personlige data og viser bare meldings-ID-en til det redigerte elementet. Utløper om 1 dag.

Innebygd fra andre nettsteder

Artikler, videoer, bilder, artikler osv. fra denne siden. kan inneholde innebygd innhold. Innebygd innhold på andre nettsteder oppfører seg nøyaktig som om den besøkende besøkte et annet nettsted.

Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, bruke tredjepartssporing og spore interaksjonene dine med innebygd innhold, inkludert interaksjoner med innebygd innhold hvis du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem deler vi dine data med

Hvis du ber om endring av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i varselet om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge lagrer vi dataene dine?

Hvis du legger inn en kommentar, vil kommentaren og tilhørende metadata bli lagret på ubestemt tid. Vi gjør dette slik at vi automatisk kan identifisere og godkjenne påfølgende kommentarer i stedet for å vente på moderering.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personlig informasjon som er lagt inn i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, endre eller slette sine personlige data når som helst (brukernavnet kan ikke endres). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hva er dine datarettigheter?

Hvis du har en konto på denne nettsiden eller har gitt tilbakemelding, kan du be om en oversikt over personopplysningene vi har om deg, inkludert informasjonen du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter personopplysningene vi har. Dette inkluderer ikke informasjon som vi trenger å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor sendes dataene dine?

Den automatiske spamdeteksjonstjenesten kan flagge gjestekommentarer.